Gradinita cu program prelungit

Dumbrava Minunata Giurgiu

Despre noi

Grădiniţa cu program prelungit ,,Dumbrava minunată” a fost înfiinţată în anul 1978 în clădirea de la adresa: str. 23 August, nr. 59.
La început a funcţionat cu 5 grupe de program prelungit.
După 1990 a funcţionat cu 3 sau 4 grupe de program prelungit şi 1 sau 2 grupe de program normal, alternând de la un an la altul în funcţie de numărul de copii înscrişi.
În anul 2004, luna mai, din iniţiativa cadrelor didactice, a copiilor şi a părinţilor, unitatea preşcolară îşi schimbă denumirea din ,,Grădiniţa cu P.P. nr. 5 în Grădiniţa cu program prelungit ,,Dumbrava minunată”.Lizuca şi Patrocle - sigla Gradinitei "Dumbrava Minunata"


În urma personalizării numelui, Grădiniţa cu program prelungit ,,Dumbrava minunată” are o zi în care este sărbătorită (ultima zi din luna mai a fiecărui an ), are un imn, o siglă (Lizuca şi Patrocle) şi o revistă în care publicăm evenimentele importante din grădiniţă.
Prestigiul unităţii creşte şi este solicitată de tot mai multi copii şi părinţii acestora, astfel încât sălile de clasă devin neîncăpătoare.
Cu ajutorul Primăriei şi ISJ Giurgiu unitatea noastră intră într-un Proiect finanţat din fonduri guvernamentale şi în toamna anului 2009 grădiniţa se extinde cu un alt local.
Astfel s-a reuşit să se separe în localuri proprii două programe: normal şi prelungit şi să se mărească numărul grupelor de copii. Noua clădire este un local modern, spaţios cu 3 grupe de program normal şi o sală de festivităţi. Localul vechi s-a extins şi el la 5 grupe program prelungit.
În anul 2006 Grădiniţei cu program prelungit ,,Dumbrava minunată”, unitate cu personalitate juridică, îi sunt arondate alte 2 structuri: Grădiniţa cu P.N. nr. 1 şi Grădiniţa cu P.N. nr. 7.
In prezent  gradinita noastra functioneaza cu 3 grupe de program normal si 5 grupe de program prelungit, fiindu-i arondata si Grădiniţa cu P.N. nr. 7 unde isi desfasoara activitatea 3 grupe de prescolari.

sugestii-dumbrava-minunata